Nieuw lid: Jesse Wissink (Wizzinc!)

Mijn naam is Jesse Wissink. Ik ben 18 jaar oud en sinds 2021 eigenaar van mijn eigen bedrijf Wizzinc! Mijn bedrijf is voortgekomen uit mijn passie voor vormgeving en marketing. Door mijn opleiding mediavormgever heb ik de kneepjes van het vak geleerd en kan ik de combinatie maken tussen weloverwogen, creatieve designs en hier een marketingplan omheen bouwen voor bijvoorbeeld social media.

Missie

Mijn missie is om bedrijven volledig te ontzorgen op het gebied van vormgeving en marketing, zodat zij zich kunnen richten op waar ze goed in zijn en hun passie ligt. Samen zoeken we een creatieve oplossing die aansluit bij de behoeften van mijn klanten en zorgen we dat ze niet alleen gevonden worden, maar juist opvallen in de markt.

Sparren

Mijn motivatie om bij Goor Collectief aan te sluiten is, omdat ik merk dat ik toe ben aan een omgeving waar ik me kan ontwikkelen en kan sparren met ondernemers over het ondernemen en hoe zij dat zien, aanpakken en invullen. Ook vind ik het leuk en erg belangrijk om te netwerken met ondernemers uit de omgeving. Elkaar leren kennen en samen deelnemen aan inspirerende evenementen en workshops. 

 

 
Scroll naar boven