Nieuw lid: Veldland Verduurzaming

Goor Collectief blijft groeien, fantastisch natuurlijk. Met Veldland Verduurzaming mogen we weer een nieuw lid bijschrijven. Ze stellen zichzelf voor. Wie ben je en wat drijft jullie? Wij zijn Stef … Nieuw lid: Veldland Verduurzaming Lees meer »

Nieuw lid: Ik wil Kippenvel

Weer mogen we een nieuw lid begroeten! ‘Ik wil Kippenvel’ timmert al een tijdje aan de weg op het voormalig TSB-terrein en we zijn dan ook blij dat ze vanaf … Nieuw lid: Ik wil Kippenvel Lees meer »

Nieuw lid: Vivafloors

“Aangenaam kennis te maken. Ik ben Thilo Orthen, managing director bij Vivafloors. Mijn drijfveer is de voortdurende ontwikkeling en verbetering van onze klantreis en collectie, om zo het beste te … Nieuw lid: Vivafloors Lees meer »

Nieuw lid: Raanhuis Bouw

En weer mogen we als Goor Collectief een nieuw lid aan u voorstellen. Raanhuis Bouw zetelt sinds kort op het industrieterrein Zenkeldamshoek. Een nadere kennismaking. Wie ben ik? Mijn naam … Nieuw lid: Raanhuis Bouw Lees meer »

Nieuw lid: Own Your Beauty

Een hartelijk welkom aan het nieuwste lid van Goor Collectief: Own Your Beauty. Met een energiek duo aan het bewind dat zichzelf voorstelt. “Wij zijn Andrea en Sabine van Own … Nieuw lid: Own Your Beauty Lees meer »

Nieuw lid: Route 68

WIE BEN IK: Ik ben Ahmet Akalin en ik ben 30 jaar oud. Samen met mijn gezin woon ik in het mooie Goor. Sinds vorig jaar april ben ik de … Nieuw lid: Route 68 Lees meer »