MobiRein verhuist en stopt met truckwash

Met pijn in het hart moeten wij u kennisgeven van het feit dat we per 1 mei 2023 stoppen met onze truckwash. MobiRein gaat op een andere locatie wel door als poetsbedrijf voor personenauto’s, kleinere bedrijfswagens, caravans en campers, het zogeheten detailing.

Truckwash stopt

MobiRein als truckwash verdwijnt omdat er een einde is gekomen aan het huurcontract op onze huidige locatie aan de Breukersweg. MobiRein-directeur Jan Dirk Zorge: “Ik had graag op een andere locatie de truckwash voortgezet, maar daar bleken te veel haken en ogen aan te zitten. Ik bereik binnenkort de pensioengerechtigde leeftijd. Om dan nog een grote hal te bouwen of te huren en daar een wasinstallatie voor vrachtwagens in te bouwen, dat is ook financieel onhaalbaar.”

Bedankt!

“Als MobiRein willen we u bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen dat u in ons gesteld heeft. In tien jaar tijd hebben we, eerst als ZTD en later als MobiRein, een grote en trouwe klantenkring opgebouwd in de regio en in de transportwereld, daar kijken we met heel veel trots op terug. Wij zullen de contacten met chauffeurs en bedrijven enorm gaan missen.”

Per 1 mei 2023 verhuist MobiRein als poetsbedrijf naar Polmaten 9 in Goor op het bedrijventerrein Zenkeldamshoek. Wij hopen sommigen van u daar weer te zien. U kunt ook daar rekenen op dezelfde inzet en kwaliteit!
De bereikbaarheid van MobiRein via telefoon (0547-745040) of e-mail (info@mobirein.nl) blijft ongewijzigd.

Hopelijk tot ziens,

Team MobiRein

Scroll naar boven