Nieuw lid TMT groeit en bloeit met motorentechniek

Eigenlijk had Thij Twaalfhoven klein willen blijven met zijn motorentechniek, afgekort TMT. “Maar enkele concullega’s zijn ermee gestopt, dat betekende extra werk voor mij.”

En zo kon het gebeuren dat Thij in januari zijn werkplaats aan de Spechthorstweg uitbreidde en een monteur voor drie dagen in dienst nam. “Ik heb mijn bedrijf nu drie jaar. Wij doen eigenlijk alles op het gebied van motoren, vooral revisie. Ons klantenbestand bestaat vooral uit garagebedrijven, maar ook landbouwvoertuigen, watersportvoertuigen en raceauto’s komen regelmatig voorbij om maar eens wat te noemen. “

Zachte g

Hoewel de 32-jarige Thij al jaren in Goor woont verraadt de zachte g zijn werkelijke afkomst: Brabant. Hij verhuisde met zijn moeder naar Goor en besloot voor zichzelf te beginnen met TMT, Twaalfhoven Motoren Techniek.

Na de Open Bedrijvendag is Thij lid geworden van Goor Collectief. “Ik vond die saamhorigheid prachtig om mee te maken. Ik hoefde dan ook niet lang te denken toen ik werd benaderd om lid te worden.”

Scroll naar boven