Nieuw lid: stukadoor Frank van Gemmert

Het zijn drukke tijden voor bouwvakkers en voor stukadoor Frank van Gemmert is dat niet anders. Sinds kort is de ZZP’er lid van Goor Collectief. “Nu komt het werk van alle kanten, maar er komen ook andere tijden. Dan is het mooi en nuttig om een  breed netwerk te hebben.”

Ruim zes-en-een-half jaar werkt Frank (36) nu als zelfstandige. Een keuze waar hij nooit spijt van heeft gehad. “Ik heb een tweejarige opleiding gehad als stukadoor en heb daarna veertien jaar bij Rikkert Afbouwgroep in Enter gewerkt. Mijn kameraad Menno de Leeuw begon zijn eigen bouwbedrijf en haalde mij ook over om op eigen benen te gaan staan.”

Nieuw pand

Van Gemmert overweegt een ruimte aan te kopen in het nieuw te bouwen bedrijfsgebouw aan de Wheeweg. “De verwachting is dat het volgend jaar wordt opgeleverd. Ik huur nu nog een gedeelte bij Menno. Dat kan hij dan mooi weer gebruiken en ik heb dan iets wat van mezelf is. Daarom heb ik een optie genomen.”

“Ik ben ZZP’er maar heb wel een paar vaste jongens waar ik mee werk. We doen eigenlijk alles op het gebied van stukadoren. Nieuwbouw, verbouw, binnen, buiten, ja wat niet? Mijn vrouw Elvira verzorgt de administratie, het is eigenlijk allemaal vrij overzichtelijk.“

Goor Collectief

Frank besloot lid te worden van Goor Collectief nadat zijn kompaan Menno de Leeuw werd genomineerd als Ondernemer van het Jaar. “Het maakte op mij een leuke indruk. Gewoon gemoedelijk en geen poeha. Toen Ruben van den Burg mij vroeg om lid te worden, hoefde ik daar niet over na te denken. Je doet er contacten op die later van pas kunnen komen.”

Scroll naar boven