Nieuw lid: Exact-softwarespecialist Arjan Spoelman

Ons nieuwste lid Arjan Spoelman stelt zich graag aan u voor! Softwarespecialist (Exact) én actief als voorzitter van handbalvereneniging Dynamiek.

Wie ben je en wat drijft jou?
– “Mijn naam is Arjan Spoelman, woonachtig in Goor met vrouw en twee kinderen. Ik help bedrijven hun processen te ondersteunen met software van Exact. Daarnaast kunnen jullie me kennen van de handbalvereniging HV Dynamiek waar ik voorzitter ben.”

Wat is je missie?
-“Mijn missie is het om bedrijven te helpen hun processen stap voor stap te verbeteren, met praktische oplossingen die ook gedragen en gebruikt worden door de medewerkers.”

Wat doe je precies voor welk type klanten?
-“Ik ben gespecialiseerd in Exact (vooral bekend als business- en boekhoudprogramma’s) en diverse add-ons voor deze software. Dit doe ik samen met consultants van Activium. Activium is een Gold Partner van Exact en bestaat uit een groep ondernemende, zelfstandige professionals met allround en specialistische kennis van Exact Software en aanverwante producten.
Mijn specialisatie is Exact Online (Premium) en Exact Globe. Mijn klantenbestand bestaat uit allerlei soorten bedrijven: groothandel, productiebedrijven, leasemaatschappijen, financiële holdings, etc.”

Waarom ben je lid geworden van Goor Collectief?
-“Via Goor Collectief zou ik graag meer mensen en bedrijven leren kennen. Het is soms fijn om met andere ondernemers te sparren. Daarnaast is het leuk om aan de georganiseerde activiteiten mee te doen.”

Scroll naar boven