Nieuw lid: Vivafloors

“Aangenaam kennis te maken. Ik ben Thilo Orthen, managing director bij Vivafloors. Mijn drijfveer is de voortdurende ontwikkeling en verbetering van onze klantreis en collectie, om zo het beste te bieden aan onze dealers en de eindgebruikers van onze vloeren in heel Europa. Of zoals wij het zeggen: “een vloer maken die écht past bij jouw leven”.

Wat is jullie missie?

“Als A-merk in pvc-vloeren is onze missie bij Vivafloors om onze dealers en distributeurs overal in Europa te voorzien van hoogwaardige, duurzame innovatieve vloeroplossingen. We ondersteunen de eindgebruiker in hun keuzeproces door middel van inspiratie en informatie via de website, staalaanvragen en presentaties bij dealers.
Ons team is hecht, betrokken en nuchter Twents. We kennen de trends en zoeken naar de perfecte balans tussen topkwaliteit, prijs en duurzaamheid.”

Wat doen jullie precies voor welk type klanten?

“We werken met officiële dealers, die onze pvc-vloeren aanbieden aan zowel particuliere als zakelijke klanten. We bieden een gevarieerde collectie aan van 60 designs, verkrijgbaar in lijm en click met 2 prijzen voor dealers en 2 adviesprijzen voor de eindgebruikers. Keep it smart and simpel!”

Waarom zijn jullie lid geworden van Goor Collectief?

“We hebben ons aangesloten bij Goor Collectief omdat we het belangrijk vinden om betrokken te zijn bij en een bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap. We geloven in de kracht van samenwerking en zien het lidmaatschap als een kans om te netwerken, ideeën uit te wisselen en samen te werken met andere bedrijven in de regio.”