Nieuw lid: Ik wil Kippenvel

Weer mogen we een nieuw lid begroeten! ‘Ik wil Kippenvel’ timmert al een tijdje aan de weg op het voormalig TSB-terrein en we zijn dan ook blij dat ze vanaf deel uitmaken van Goor Collectief. Ze stellen zichzelf voor.

Wat wij doen en voor staan

Het gezegde ‘dertien in dozijn’ kennen wij niet en voor ons is niets te gek. We zoeken altijd naar de perfecte locatie die aansluit bij de klant of type activiteit. Het mooie is dat we na een lange zoektocht ook onze eigen evenementenlocatie hebben gevonden en zowaar in onze eigen Hof van Twente. Een locatie waar menig bedrijfsfeest gehouden kan worden en natuurlijk tal van andere activiteiten.
Elk bedrijfsfeest, incentive, teambuilding-activiteit, personeels- of netwerkevent krijgt altijd 24/7 onze onverdeelde aandacht in combinatie met een dosis aan creativiteit en natuurlijk hospitality waar je u tegen zegt. Mouwen opstropen is ons ook welbekend.
Wij zijn het gezicht van Ik wil Kippenvel maar werken met een flexibele schil van mensen om ons heen met wie we samen uw evenement tot een succes maken.
Of het nu gaat om een intiem diner, een vergadering of een aangeklede bedrijfshal vol met blije mensen, wij zorgen ervoor dat iedereen met een glimlach naar huis gaat.
We mogen het bedrijfsleven en ook overheid tot onze klanten rekenen. Eveneens dagen wij onszelf ook uit met onze eigen concepten en ideeën zoals bijvoorbeeld het pop-up restaurant Tante Leentje en in oktober met onze eigen hospitality tent De Wijnbar tijdens de Military Cross Country.

Waarom lid geworden van Goor Collectief?

Nu we inmiddels ook onze eigen evenementenlocatie exploiteren in Goor, is lid worden van Goor Collectief natuurlijk een logisch besluit. We ontmoeten en leggen graag nieuwe contacten met de ondernemers in Goor.
Daarnaast willen we met deze locatie aanvullend zijn op het aanbod in de regio en aantrekkingskracht creëren voor Goor. We hopen dat we meerdere bedrijven uit Goor mogen ontvangen in deze prachtige industriële hal of natuurlijk op een andere wijze kippenvel mogen bezorgen.

Scroll naar boven