Nieuw lid: Raanhuis Bouw

En weer mogen we als Goor Collectief een nieuw lid aan u voorstellen. Raanhuis Bouw zetelt sinds kort op het industrieterrein Zenkeldamshoek. Een nadere kennismaking.

Wie ben ik?

Mijn naam is Gerben Raanhuis en ik ben eigenaar van Raanhuis Bouw, een allround bouwonderneming in de nieuwbouw, verbouw en vastgoedonderhoud.
Zelf ben ik woonachtig in Hengevelde en daar heb ik ook mijn bedrijf opgericht. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan als timmerman en later als uitvoerder / werkvoorbereider was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb in 2014 mijn bedrijf opgestart. De diversiteit van werken, klantencontact en mooie projecten geven mij veel energie. Net als tevreden opdrachtgevers natuurlijk!

Raanhuis Bouw

In de afgelopen negen jaar hebben wij een mooie groei door mogen maken waardoor onze locatie in Hengevelde te klein werd. Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe locatie vonden we op Zenkeldamshoek een prachtige bouwkavel die aan al onze wensen voldeed. Daarna was de keus snel gemaakt en zijn we begonnen met de realisatie van ons eigen bedrijfspand. Een klein gedeelte van onze bedrijfshal hebben we verhuurd aan Ambulance Oost die al een aantal jaar op zoek was naar een locatie in deze buurt. Daarnaast hebben wij nog 112 m2 op de bovenverdieping te huur met een eigen ingang aan de voorkant. Deze moet nog verder afgebouwd worden en kan de huurder zelf naar eigen smaak nog inrichten. Zie onze website voor meer informatie.

Onze missie:

Vanaf onze prachtige nieuwe locatie hopen wij verder te kunnen bouwen aan mooie projecten. En of je nu nieuwbouwplannen hebt of je huis wilt verbouwen of verduurzamen, wij staan voor kwaliteit en vakmanschap met betaalbaar eindresultaat. We houden van open persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en werken met korte lijntjes. Ook zijn wij actief in vastgoed onderhoud voor zowel particulieren, bedrijfspanden als
woningstichtingen. Wij kunnen alle bouwkundige werkzaamheden uitvoeren om vastgoed te renoveren en/of te verduurzamen.

Waarom Goor Collectief?

Wij willen ons graag bij Goor Collectief aansluiten om collega-ondernemers te leren kennen om zo ons netwerk verder uit te kunnen breiden. We willen graag, daar waar mogelijk, de samenwerking opzoeken met andere ondernemers in Goor zodat we elkaar kunnen versterken.

Nieuwsgierig geworden en wil je nog meer weten?
Bekijk dan onze website: raanhuisbouw.nl

Scroll naar boven