Nieuw lid: Veldland Verduurzaming

Goor Collectief blijft groeien, fantastisch natuurlijk. Met Veldland Verduurzaming mogen we weer een nieuw lid bijschrijven. Ze stellen zichzelf voor.

Wie ben je en wat drijft jullie?

Wij zijn Stef Eland en Elmar Gierveld van Veldland Verduurzaming. Bij Veldland Verduurzaming streven we ernaar om elke klant te voorzien van maatwerkoplossingen die passen bij hun unieke situatie en budget. Persoonlijk contact en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Wat doen jullie precies voor welk type klanten?

Onze focus ligt op het na-isoleren van woonhuizen, ook bieden wij de optie afwerking waardoor de klant alles onder één dak heeft. Wij werken veel voor particuliere klanten maar hebben ook zakelijke klanten.

Wat is jullie missie?

Onze missie is om bij te dragen aan een duurzamere wereld door middel van hoogwaardige isolatie-oplossingen. De klant te voorzien van een energiezuinige en comfortabele woning. Met een goede balans tussen kwaliteit, product en prijs. Constant blijven innoveren en groeien in de verduurzaming sector.

Waarom zijn jullie lid geworden van Goor Collectief?

Allebei zijn wij geboren en getogen in Goor, dus vinden wij het belangrijk om daar een onderdeel van te zijn. Door lid te worden van Goor Collectief willen wij in contact te komen met andere ondernemers uit Goor, en ideeën uitwisselen waar samenwerkingen uit kunnen vloeien.

Scroll naar boven