Nieuw lid: Route 68

WIE BEN IK:

Ik ben Ahmet Akalin en ik ben 30 jaar oud. Samen met mijn gezin woon ik in het mooie Goor. Sinds vorig jaar april ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf, waar ik me bezighoud met de detailing en cleaning van voertuigen. Als autoliefhebber in hart en nieren is het voor mij geweldig om van mijn passie mijn werk te maken. Ik sta bekend om mijn oog voor detail en mijn grondige aanpak, waardoor ik elke auto weer als nieuw kan laten stralen. Het geeft me een kick om mijn klanten blij te maken met het perfecte resultaat. Ik vind het heerlijk om dagelijks met mijn klanten te communiceren en alles te doen wat in mijn macht ligt om hun verwachtingen te overtreffen.

MISSIE:
 
Mijn missie is om niets minder dan perfectie na te streven en ervoor te zorgen dat elke klant die mijn diensten gebruikt, het gevoel heeft dat ze in een gloednieuw voertuig rijden. Ik ben vastbesloten om de hoogste standaarden te handhaven en onvermoeibaar te werken om de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen, keer op keer.

WAT DOE IK:

Ik heb een passie voor het reinigen en onderhouden van auto’s, en ik ben er trots op dat ik een breed scala aan diensten kan aanbieden om de exterieurs en interieurs van voertuigen te verfraaien en beschermen. Met behulp van dieptereinigingstechnieken, waaronder stoomreiniging, zorg ik ervoor dat elk voertuig dat door mijn handen gaat er als nieuw uitziet en aanvoelt. Bovendien bieden we verschillende pakketten aan om aan de individuele behoeften van onze klanten te voldoen, en vinden we het belangrijk om samen met hen te brainstormen over de beste opties onder het genot van een heerlijke kop koffie. Kortom, mijn doel is om elke klant te voorzien van een uitzonderlijke service en ervoor te zorgen dat hun auto in topconditie blijft, ongeacht wat de weg voor hen in petto heeft.

Auto’s zijn mijn ware passie, en ik heb mezelf ten doel gesteld om mijn kennis en expertise voortdurend uit te breiden en te verbeteren.Recentelijk heb ik de uitdaging aangenomen om mijn vaardigheden uit te breiden door me te verdiepen in chiptuning, wat een boeiende en dynamische discipline is binnen de autowereld. Door deze nieuwe tak van mijn bedrijf te ontwikkelen, streef ik naar het bieden van nog meer waarde en service aan mijn gewaardeerde klantenkring. Ik kan niet wachten om te zien waar deze reis mij zal brengen en ben vastberaden om te blijven groeien en excelleren in alles wat ik doe.

ROUTE 68 PERFORMANCE:

Route68 Performance is uw partner bij het optimaliseren van de prestaties van uw voertuig. Wij geloven dat veel fabrikanten hun voertuigen bewust limiteren, waardoor er veel potentieel onbenut blijft. Onze op maat gemaakte aanpassingen, zoals chiptuning, transmissie tuning en het wegschrijven van EGR, stellen u in staat om het maximale uit uw voertuig te halen en de prestaties te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar meer paardenkracht, betere transmissieprestaties of een verlaging van de onderhoudskosten van uw dieselmotor, wij hebben de expertise en kennis om u te helpen. Kies voor Route68 Performance en ontdek hoe wij uw rijervaring naar een hoger niveau kunnen tillen.

WAAROM GOOR COLLECTIEF:

Als een trotse inwoner van Goor voel ik me sterk verbonden met de lokale gemeenschap en wil ik graag deel uitmaken van het ondernemerslandschap in mijn woonplaats. Door me aan te sluiten bij Goor Collectief, kan ik niet alleen mijn netwerk uitbreiden en mezelf verder ontwikkelen, maar ook de lokale economie stimuleren. Als ondernemer weet ik dat bepaalde aspecten zoals marketing en netwerken van cruciaal belang zijn voor het succes van mijn bedrijf. Met de ondersteuning van Goor Collectief kan ik mijn vaardigheden en kennis op deze gebieden verbeteren en groeien als ondernemer. Ik ben ervan overtuigd dat ik door samen te werken met andere lokale ondernemers, de lokale gemeenschap kan versterken.

Scroll naar boven