Geslaagde vrijmibo bij Baktotaal Bouwhuis

Zeker geen gebakken lucht bij Baktotaal Bouwhuis. De eerste eerste VRIJMIBO van Goor Collectief is een feit. En direct een geslaagde gezien de opkomst en de reacties. Ruim 30 ondernemers kregen een kijkje in de keuken van dit mooie familiebedrijf dat sinds 2016 in Goor is gevestigd. Gerrit Bouwhuis en zijn twee zonen Bas en Robert Bouwhuis vertelden vol passie over de ontwikkelingen die ze samen hebben doorgemaakt. Van Gerrit die in 1981 alleen begon met het slijten van bakproducten aan bakkers in het land, tot aan de marktleider in Nederland en Vlaanderen wat Baktotaal vandaag de dag is.

De heren namen ons ook vol mee in de ambities en plannen voor de (nabije) toekomst. Nog dit jaar gaat Baktotaal nieuwbouwen in Goor en daarmee verdubbelen in oppervlakte.

Na deze introductie volgde er een rondleiding door de hallen waar inmiddels meer dan 10.000 bakproducten liggen opgeslagen. Met een team van 85 medewerkers verlaten wekelijks 7500 orders Goor om vervolgens een plek te vinden bij bakliefhebbers door heel Nederland. Dit voor zowel de consument als de zakelijke markt.

Na de rondleiding werden de aanwezigen uitgenodigd voor de borrel onder het genot van een heerlijk hapjesbuffet van De Bebsel.

Gezien de vele positieve reacties: op naar de volgende VRIJMIBO! Deze zal zijn op vrijdag 3 november a.s. bij IBALO Luxury Sportscars B.V. Aanmelden: https://goorcollectief.nl/event/vrijmibo-2/

Scroll naar boven