Nieuw lid:  Mego Schilderwerken

Nieuw lid:  Mego Schilderwerken

Ook Mego Schilderwerken heeft zich aangesloten bij Goor Collectief. Van harte welkom! Eigenaar is Engbert Mensink (58), die het bedrijf met in totaal zes werknemers aanstuurt.

“We zijn in 2020 begonnen met het schildersbedrijf. En sindsdien is het gestaag gegroeid. Ons pand is gevestigd op industrieterrein Zenkeldamshoek aan de Nieuwenkampsmaten 6-04. Wij verzorgen opdrachten voor zowel particulieren als bedrijven.”

Renovlies

Hoewel Mego een allround schilderbedrijf is, wil Mensink er toch één aspect uitlichten. “Het werken met renovlies-behang heeft toch wel een vlucht genomen. Dat is een alternatief voor stucwerk. Renovlies is makkelijker aan te brengen, geeft dezelfde uitstraling als stucwerk en is steviger. Maar om renovlies goed aan te brengen is wel kennis en ervaring nodig, dat hebben wij.”

Meedenken

Uiteraard verzorgt Mego Schilderwerken ook onderhoud, renovatie, nieuwbouw-schilderwerk en wandafwerking (behang). Mensink: “Door de korte lijnen, kunnen we opdrachten snel in behandeling nemen en uitvoeren. We proberen altijd met de klant mee te denken. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf, VCA-gecertificeerd en lid van OnderhoudNL.”

Saamhorigheid

“Goor Collectief is een actieve ondernemersclub. Ik kom zelf uit Gelselaar, ik weet dus hoe belangrijk saamhorigheid is. Dat proef ik ook bij Goor Collectief. Natuurlijk hoop ik nieuwe contacten aan te boren met deze leuke groep ondernemers en bedrijven.”

Scroll naar boven