Nieuw lid: Carwash Hof van Twente

Sinds 2013 runt Paul Hoek (35) Carwash Hof van Twente. Hij blies een failliete wasstraat op industrieterrein Zenkeldamshoek nieuw leven in en zag het klantenbestand in de afgelopen tien jaar gestaag groeien. Het tweede lustrum was een mooie reden om lid te worden van Goor Collectief.

“Dit kwam eigenlijk per toeval op mijn pad”, vertelt Paul. “Ik moest noodgedwongen stoppen met mijn werk bij de OAD. Toen bleek dat dit voor overname beschikbaar was na een faillissement.”

Amerikaans fabricaat

Anno 2023 staat er een moderne wasstraat die aan alle moderne eisen voldoet met twee fulltimers en enkele oproepkrachten. “We gebruiken alleen milieuvriendelijke shampoos. De wasstraat is een oerdegelijke machine van Amerikaanse makelij. De auto wordt er doorheen getrokken en doordat er meer borstels inzitten wordt de auto beter schoon dan in een straat waar de auto stilstaat. Wij onderscheiden ons ook doordat we de voertuigen allemaal met de hand voorwassen voordat ze in de wasstraat komen.”

Geen concurrentie

Carwash Hof van Twente is een buurman van Servicestation Hoek met de vader van Paul, Alwie Hoek, aan het roer. Ook bij het tankstation kunnen voertuigen worden gewassen in een wasstraat en speciale wasboxen. Van concurrentie is geen sprake. Paul: “Nee we doen juist veel samen. Met de stempelkaarten bijvoorbeeld. Als je een volle kaart bij het tankstation hebt, krijg je bij ons voordeel. Carwash Hof van Twente doet ook mee met de kerstactie van Servicestation.”

Scroll naar boven