Nieuw lid: aankoop fiets brengt Hof Notarissen naar Goor

Sinds deze week is er weer een notariskantoor gevestigd in het voormalig pand van notaris Bracht aan de Höfte in het centrum van Goor. Onder de titel Hof Notarissen is notaris Maaike Vrielink het aanspreekpunt.

Allround kantoor

Het kantoor van Hof Notarissen is elke werkdag geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur. De 34-jarige Vrielink is geboren en getogen in Vriezenveen en runt een de maatschap Hof Notarissen met haar compagnon. “In totaal zijn we met zo’n twintig medewerkers, drie à vier daarvan werken op dit moment al in Goor, dit zal de komende tijd gaan groeien. We zijn een allround kantoor en hebben een uitgebreid dienstenpakket. We hebben eigenlijk overal wel een specialist voor.”

Toeval

Vrielink studeerde notarieel recht in Groningen en volgde een beroepsopleiding in Utrecht. Daarna deed ze benodigde praktijkervaring op om zich officieel notaris te mogen noemen. Ze glimlacht als de oorzaak van de komst naar Goor ter sprake komt. Over toeval gesproken: “Mijn collega kocht een fiets in Goor. In die fietsenhandel kreeg hij te horen dat de vorige notaris, ondanks eerdere andere berichten, was gestopt zonder opvolger. Toen is het balletje gaan rollen.”

Uitdaging

Vrielink: “We zijn gevestigd in het kantoor van de vorige notaris, dit pand bood zoveel voordelen! Goede zichtlocatie, ruime parkeergelegenheid en het is bovenal een net en goed uitgerust kantoor. Het is natuurlijk wel een voordeel dat de mensen het pand associëren met een notaris. Voor mij is het een prachtige uitdaging om in Goor voet aan de grond te krijgen. Dat is een van de redenen waarom we lid zijn geworden van Goor Collectief. Ook bij ondernemers en bedrijven willen we werken aan onze naamsbekendheid. We gaan nog een officiële opening organiseren, dat komt binnenkort als we goed gesetteld zijn. ”

Scroll naar boven