Nieuw lid: Marcel Flierman (Dakraam Twente)

Als geboren en getogen Markeloër heeft Marcel Flierman zijn draai gevonden in Goor. Aan de Wheedswarsweg is een prachtige showroom in gebruik genomen waarin hij onder de titel Dakraam Twente de beste kwaliteit op het gebied van dakramen en dakserres kan laten zien. Die vervolgens ook door hem geplaatst kunnen worden.

Flierman is sinds september 2022 gevestigd in het huidige bedrijfspand. “Ik wilde wel graag iets in Markelo, maar daar was niets voorhanden. Ik ken Matthijs Vos goed (Vos Autotechniek) en hij attendeerde me op dit pand. We waren er snel uit met de huurovereenkomst.”

Keurmerk

Flierman (46) heeft een ruime ervaring als timmerman. In 2013 begon hij zijn eigen klusbedrijf. Via via raakte hij geïnteresseerd in dakramen en dat nam al snel een vlucht. “Ik ben me daar meer in gaan verdiepen en specialiseren. Ik ben lid van het landelijke netwerk Dakvenstermeesters. Dat is een SKH-keurmerk voor gekwalificeerde en gecertificeerde montagebedrijven in daglichtproducten.”

Zeg je dakraam, dan zeg je Velux. Uiteraard ook te verkrijgen bij Dakraam Twente. Zelf opteert Flierman voor een ander merk: “Ik ben Profipartner van Roto, dat zou je de Rolls-Royce onder de dakramen kunnen noemen. Ik ben ook storingsmonteur voor Roto in  Noord/Oost-Nederland.”

Dakserres

Een ander hoofdstuk in het assortiment van Dakraam Twente zijn de zogeheten dakserres van Luxbox. Flierman: “Het zijn eigenlijk dakkapellen die alleen bestaan uit dakramen. Het geeft een prachtige uitstraling aan je pand en zorgt voor heel veel licht en extra ruimte op de bovenverdieping.”

Via Goor Collectief-relatiemanager Ruben van den Burg kwam Flierman met de Goorse ondernemersvereniging in contact. “Ruben kwam hier langs en maakte we warm. Ik ben sinds 1 januari lid en wil mijn gezicht zeker gaan laten zien. Ik hoor goede verhalen. Het lijkt me een leuke club waar ik nuttige contacten op kan doen.”

Scroll naar boven