Nieuw lid: Ecosol helpt u verduurzamen en kosten te besparen

Mijn naam is Mark Beusink en ik ben trotse eigenaar van Ecosol Isolatie. Ik kom oorspronkelijk uit de Achterhoek, maar ben inmiddels meerdere jaren woonachtig in Goor en voel mij dan ook een echte Gorenaar. Ecosol Isolatie is een kleinschalig bedrijf, waarin persoonlijk contact en korte lijnen voorop staan. Het bedrijf is gevestigd aan de Dammaten.

Isolatie: duurzaam en kostenbesparend

Ecosol Isolatie heeft ervaring in spouwmuurisolatie, dakisolatie, verdiepingsvloerisolatie, vloerisolatie en bodemisolatie. Aan het verduurzamen van woningen draag ik met Ecosol Isolatie graag mijn steentje bij. Dit is goed voor mens en milieu. Bovendien bespaart men door verduurzaming al snel honderden euro’s per jaar.

Elkaar voorthelpen

Ik heb mij vooral bij Goor Collectief aangesloten omdat ik graag persoonlijk in contact wil komen met andere ondernemers uit Goor. Wij kunnen elkaar op verschillende vlakken voorthelpen.
Als ik bij een klant aan het werk ben, komt het regelmatig voor dat er meer te doen is. Dan verwijs ik natuurlijk graag door naar één van mijn collega-ondernemers uit Goor en omstreken. Leuk toch!

Tot slot houd ik ook van gezelligheid en een biertje. Nog een mooie reden om lid te zijn van Goor Collectief.

Scroll naar boven