Welkom bij Goor Collectief: Hogeweg BV!

Al sinds 1969 is Hogeweg Goor BV een substantiële pijler in het Goorse bedrijvenbestand. Het bedrijf is in 54 jaar uitgegroeid tot een technische groothandel met sanitairshowroom en een breed (voorraad)assortiment in sanitair- en badkamerbenodigdheden, installatiematerialen, dakbedekking, non-ferro- en verwarmings- en klimaatbeheersingsartikelen. Het personeelsbestand is anno 2023 gegroeid naar 12 fte.

Hogeweg levert uitsluitend business-to-business, maar particuliere klanten hebben via die BtB-relaties wel volop keuze in de showroom met een ruim assortiment van betrouwbare kwaliteitsproducten, inspiratie en design. Adviseurs begeleiden de klant graag met het ontwerp van badkamer tot de aankoop van het sanitair.

Hogeweg beschikt over een eigen magazijn en afhaalbalie in Goor en heeft ook een 24-uurslevering met eigen vervoer. Bestellingen vóór 6.30 uur worden dezelfde dag nog geleverd.

De solide partner binnen de installatiebranche wordt sinds 2018 geleid door Mart Schoemaker, die het bedrijf overnam van Sander Hogeweg. Mart was daarvoor directeur bij een groothandel in dezelfde branche in Zwolle.

(Op de foto: Relatiebeheerder Ruben van den Burg met Mart Schoemaker en partner Anke Rumpf, die ook in het bedrijf werkzaam is)