Nieuw lid: Bo Grievink (BJK Lease & Finance)

We mogen weer een nieuw lid begroeten. Een jonge onderneemster met frisse uitstraling versterkt de gelederen van Goor Collectief. Welkom Bo Grievink van BJK Lease & Finance!

Wie leasemaatschappij zegt, zegt ook al snel maatpakken, stropdassen en een hypermodern bedrijfspand. Bo Grievink (28) van BJK  Lease & Finance begint te lachen. Ze vertelt haar verhaal in een bescheiden, maar praktische unit aan de Breukersweg.

Laagdrempelig

“Wij moeten het juist hebben van eenvoud en laagdrempeligheid. De stukadoor komt hier rustig in z’n werkkleding binnenstappen en hij is meer dan welkom. We proberen echt maatwerk te leveren voor iedereen. Een ander sterk punt van BJK is dat we gespecialiseerd zijn in verschillende vormen zakelijke lease, dat maakt ook dat wij mensen met een BKR-registratie vrijwel altijd kunnen helpen.

Bo Grievink begint in 2020 met BJK Lease & Finance. Destijds pas 24 jaar, maar al een bikkelharde praktijkleerschool achter de rug. “Op 21-jarige leeftijd werd ik verkoopster van vrachtwagens. Ik reed door heel Duitsland en kwam overal. Veel geleerd, maar zeker ook gezien hoe het niet moet…, ha, ha!”

Nauwe samenwerking

De link met vader Erik Grievink is natuurlijk snel gelegd. Vader en dochter werken nauw samen. Bo: “Pa houdt zich vooral bezig met BJK Bedrijfswagens. De lijntjes zijn uiteraard kort als er leasecontract bij komt kijken. Hij heeft een groot netwerk en goede naam als het gaat om bedrijfsauto’s. Een groot voordeel want in de leasewereld zijn veel cowboys actief die alleen maar uit zijn op snel geld verdienen.”

Naamsbekendheid

“Ik ben ook veel meer van de social media dan mijn vader. Probeer toch met grote regelmaat wat te posten, je moet zichtbaar zijn en blijven. Dat is ook een van de redenen dat ik lid ben geworden van Goor Collectief: werken aan je naamsbekendheid. Daarnaast vind ik het leuk om te sparren met collega-ondernemers. Mijn vriendin Priscilla Otte (PRIO Advocatuur) raadde me aan om lid te worden. Het lijkt mee een leuke en actieve ondernemersclub.”

Insta: https://www.instagram.com/bjkbedrijfswagens
Facebook: https://www.facebook.com/bjklease
Website: https://bjklease.nl/

Scroll naar boven