Nieuw lid Aardug bespaart tijd, geld en mankracht met Odoo

In de wereld van automatisering is het een ingeburgerde term: ERP. Simpel uitgelegd: dat is een alles-in-1-software waarbij alle bedrijfsprocessen in hetzelfde systeem samenkomen.  Het Goorse bedrijf Aardug telt inmiddels ongeveer twintig werknemers en heeft zich een stevige positie verworven in die ‘tak van sport’. We heten Aardug van harte welkom als nieuw lid van Goor Collectief.

Eigenaar Arjan Rosman en projecteider Bram Blokhuis vertellen graag het verhaal van Aardug, dat in 2020 vanuit Enter naar Goor verhuisde. Rosman: “Wij zijn Gold Partner van Odoo. Dat is de belangrijkste rang binnen het partnerschap. Odoo is uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van bedrijfssoftware.”

Alles onder een dak

Blokhuis vult aan: “Wij brengen met Odoo alles onder één dak. Denk bijvoorbeeld aan inkoop, verkoop, webshop, boekhouding, CRM, noem maar op. Omdat het een compleet onlinepakket is, staat het overal tot je beschikking. Het is vooral geschikt voor  bedrijven vanaf tien werknemers. Die kunnen veel tijd, geld en mankracht besparen met Odoo.”

Eigenaar Rosman benadrukt nog een belangrijk voordeel van Odoo. “Het is kostenefficiënter dan andere ERP-pakketten zoals SAP, Exact of Microsoft. Vooral voor MKB-bedrijven. Onze consultants kunnen veel online oplossen. Dat scheelt natuurlijk arbeidsuren in vergelijking met iemand die ter plekke assistentie moet verlenen. ”

Stap naar Goor

De stap naar het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek was geen moeilijke. Rosman: “Cyko meldde zich als potentiële klant. Toen we hier op gesprek waren, bleek dat er ruimte te huur was die precies paste in onze plannen.  Binnen een minuut waren we eruit.” Met het lidmaatschap van Goor Collectief als logisch gevolg. Blokhuis: “Het is een actieve club die veel organiseert. Leuk en goed voor het netwerk om daarbij te horen!”

Meer info via www.aardug.nl

Scroll naar boven