Nieuw lid: Service4IT

Ben je klaar met eindeloos copy-pasten tussen verschillende systemen? En zoek je meer tijd voor de zaken die er echt toe doen? Dan moet je bij Jeroen Veehof van Service4IT zijn, nu ook enthousiast lid van Goor Collectief.

Service4IT specialiseert zich in het automatiseren van bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van specifieke software koppelingen. Dit omvat onder andere het automatiseren van herhalende taken, zoals het koppelen van een boekhoudprogramma aan een programma waar serviceorders worden ingevoerd.

Jeroen legt uit: “In de praktijk zien we dat veel ondernemers dan met twee schermen werken en gaan copy-pasten. Dat kost ongemerkt veel tijd. Door automatiseringssystemen te implementeren, kunnen tijd en geld worden bespaard en kunnen ondernemers zich richten op de taken die echt belangrijk zijn.”

Wat Service4IT bijzonder maakt, is hun aanpak. Jeroen vervolgt: “We kijken vrijblijvend mee in de organisatie en kunnen nagaan welke processen geautomatiseerd kunnen worden. Vervolgens kan door middel van een eenvoudige berekening worden nagegaan hoeveel maandelijks bespaard kan worden na een relatief kleine investering.”

Service4IT kijkt ernaar uit om in contact te komen met andere ondernemers uit de regio en samen te werken aan een efficiëntere toekomst.

Lees meer: www.service4it.nl

Scroll naar boven