Cuno Moormann & Zn ‘Ondernemer van het Jaar’ 2023

Cuno Moormann & Zn is door de ondernemers van Goor Collectief uitgeroepen tot ‘Ondernemer van het Jaar 2023’. De publieksprijs ging naar Tonny Kranenberg Uitvaartzorg.

Moormann kreeg tijdens de verkiezing ruim 33 procent van de stemmen en dat was voldoende om de prestigieuze titel binnen te slepen. Directeur Jeroen Moormann nam de prijs samen in ontvangst met zoon Thijs, de beoogd opvolger. Opa Cuno begon in 1959 een poelierswinkel aan de Grotestraat en dat is uitgegroeid tot een vleesverwerkend bedrijf waar nu ruim zestig man personeel werkt. “Dit is een enorm leuke waardering voor al het werk dat wij leveren” vertelde Jeroen tijdens de uitreiking”. Waarna hij ook zijn personeel roemde en enkele trouwe medewerkers naar voren haalde.

Tijdens het filmpje dat getoond werd om de nominatie kracht bij te zetten kwamen enkele partners uit o.a. Argentinië en Frankrijk aan het woord die de constante kwaliteit van Moormann roemden. Jeroen: “Veel mensen zien niet wat we doen. Wij werken als het ware in een doosje, vooral uit kwaliteits- en milieuoogpunt. Dan is het mooi om zo eens te kunnen laten zien dat ons werk heel specialistisch is, waar heel veel bij komt kijken. Het is best wel uniek dat we alles onder een dak hebben.” Waarna alle aanwezigen zelf de kwaliteit van Moormann konden proeven met een lekker broodje.

De publieksprijs ging naar Tonny Kranenberg Uitvaartzorg na een poll op Goorsnieuws.nl waarin de meeste stemmen werden vergaard. Op de poll stemden ruim 4000 mensen. Tonny: “Dit is toch prachtig. Dat zoveel mensen op ons stemden, maakt mij gewoon trots. Trots op het werk dat wij doen en vooral trots op de medewerkers zonder wie dit allemaal niet mogelijk was.” Kranenberg Uitvaartzorg startte in 2012 en opende in 2016 een eigen uitvaarthuis. Inmiddels zijn er zes medewerkers.

De andere genomineerden voor de titel ‘Ondernemer van het Jaar’ waren Readshop Goor (Joke en Herman Tieman), Tafelboertje (Jos en Lieselotte Kuipers) en Team Kessels voor tandzorg (Koen Kessels).

Tonnie Kranenberg Uitvaartzorg won de publieksprijs

Scroll naar boven