Goor Collectief bloeit volop!

2023 was een uitstekend jaar voor Goor Collectief, zo bleek tijdens de algemene ledenvergadering bij ‘Ik wil Kippenvel’. Een grote toename van het aantal leden, geslaagde evenementen en een gezonde financiële boekhouding zorgen voor een stevig fundament onder de Goorse ondernemersvereniging.

Voorzitter Henri Tijhuis zag in 2023 een actieve vereniging. Als hoogtepunt op de volle activiteitenkalender noemde hij de Open Bedrijvendag, die op 24 september tienduizenden bezoekers naar Goor trok. Ook de vele mooie netwerkbijeenkomsten zorgden voor een goede onderlinge sfeer.

Stijging ledental

Het aantal leden van Goor Collectief steeg ook in 2023 fors. In totaal werden ruim dertig nieuwe bedrijven en ondernemers verwelkomd. Die trend zet zich trouwens ook dit jaar voort, met nieuwe aanmeldingen.

Kerngezond

Financieel is Goor Collectief kerngezond. Door de Open Bedrijvendag en meer aandacht voor communicatie werd in 2023 iets ingeteerd op het eigen vermogen, maar dat betrof een bewuste keus en die uitgaven bleven binnen de begroting.

In 2023 werd samen met de gemeente en de provincie begonnen met het project ‘Goor vol energie’. Meer dan voldoende aanmeldingen en veel media-aandacht hebben ertoe geleid dat dat energieproject onlangs van start is gegaan. Een prachtig resultaat!

Afscheid en nieuw bloed

Verder had penningmeester Matthieu Beunders zijn afscheid al eerder aangekondigd. Hij werd officieel uitgeluid en bedankt voor zijn belangrijke bijdrage aan de nieuwe structuur van Goor Collectief. Yorick Huisken is de nieuwe penningmeester en ook Renske de Vent is toegetreden tot het bestuur.

Scroll naar boven