Nieuw lid: Office Support First

Achter Office Support First gaat de goedlachse Isabelle Hulshof schuil. “Ik ondersteun bedrijven, instellingen en zzp’ers op diverse gebieden. Dat gaat van het regelen van speciale events, notuleren tot hulp bij het secretariaat.”

Isabelle (45) is van oorsprong Hengelose, maar kwam uiteindelijk in Den Haag terecht. “Daar ben ik vijf jaar geleden mijn eigen bedrijf begonnen. Ik kon mijn ei niet kwijt in een vaste baan op kantoor. Ik wilde mijn ervaring en kennis breder gebruiken. Zo is Office Support First ontstaan. Regelneef, rechterhand, plak er maar een etiket op.

Schoevers

“Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het Schoevers Instituut en van daaruit heb ik diverse secretariaats- en andere ondersteunende functies gehad. Al die ervaringen en opgedane kennis gebruik ik nu als zelfstandig ondernemer. Ik help ook bij het inrichten van een secretariaat. Alle werkzaamheden zijn erop gericht hoe je de zaken zo efficiënt mogelijk kunt regelen.”

Omdat de moeder van  Isabelle nog altijd in Hengelo woont, besloot ze twee jaar geleden met haar vriend terug te keren naar Twente. “Het bleef toch elke keer knagen als we in het oosten kwamen. Toen kwam dit huis aan de Iependijk op ons pad en daar besloten we vol voor te gaan.”

Accuraat en enthousiast

Via het lidmaatschap van Goor Collectief hoopt Office Support First de bestaande klantenkring uit te breiden met Goorse clientèle. “Office Support First staat voor accuraat werk. Breed inzetbaar en meedenkend. Ik sta open voor veel en ben enthousiast. Ik wil hier graag meer ondernemers leren kennen”, aldus Isabelle.

Van harte welkom bij Goor Collectief!

Scroll naar boven