Nieuw lid: Brands & Schreurs Advocaten

Wij zijn Kim Schreurs en Niek Brands. Wij willen mensen/ondernemers met problemen op juridisch vlak graag helpen, maar ook voorzien van advies juist ter voorkoming van (juridische) problemen. Wij zijn Brands & Schreurs Advocaten. Bij ons kun je in normale taal je probleem vertellen, je situatie voorleggen en kenbaar maken wat je wilt. De klant krijgt vervolgens in normale en begrijpelijke taal antwoorden op maat, ook in ingewikkelde zaken. Wij gaan altijd voor een perfecte en plezierige samenwerking met de klant.

Juridische vraagstukken

Bij Brands & Schreurs Advocaten kun je onder meer terecht voor juridische vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, familierecht, verbintenissenrecht, strafrecht, en incasso’s. Ook kun je bij ons terecht voor mediation. Of je nu ondernemer bent of particulier, wij helpen je graag en zijn er voor jou!

Waarom lid?

Recent zagen we op LinkedIn de bijeenkomst van Goor Collectief onder de noemer ‘Beleef samen Goor op Stoom’. De foto’s spraken boekdelen en we zagen een grote en gemêleerde groep ondernemers die volop de gelegenheid kreeg om inspiratie op te doen aan de hand van Bart Greven en Ben Admiraal. Voor ons was het toen duidelijk dat Goor Collectief waardevolle activiteiten organiseert, waarbij ondernemers op een laagdrempelige, gezellige en inspirerende wijze met elkaar in contact kunnen komen. Op die manier kan er gezellig bijgepraat worden met mede-ondernemers en kan men van elkaar leren. Aangezien dit een ware aanvulling is voor elke ondernemer zijn wij lid geworden.

Scroll naar boven