Gezellige kerstborrel in Sterzo-tent


De kerstborrel van Goor Collectief aan de vooravond van de Goorse Wintermarkt was geslaagd, gezellig en sfeervol. Veel GC-leden namen de moeite om bij te praten onder het genot van een glühwein en een biertje.

Zo ontstond een knus sfeertje in de opblaasbare tent die beschikbaar was gesteld door carnavalsvereniging Sterzo. Goor Collectief-voorzitter Henri Tijhuis en burgemeester Nauta roemden in hun toespraakje de inzet van de vele vrijwilligers voor de Goorse Wintermarkt. “Het is echt ongelooflijk wat jullie nu al hebben neergezet”, sprak Nauta. “De paardenmarkt hoort bij Goor en het is fantastisch dat die traditie wordt op deze manier wordt voortgezet.”

Prachtige aantallen

Ook Paul Reef, voorzitter van de organisatie van de Goorse Wintermarkt nam het woord. “We hebben aan alle kanten heel veel medewerking gekregen. Van de gemeente, van de vrijwilligers en van de sponsoren. Gewoon prachtig. We verwachten zo’n 180 paarden. En er zijn meer dan tachtig kramen. Prachtige aantallen om mee te beginnen in de nieuwe opzet”.

Door een unieke samenwerking van de Gemeente Hof van Twente,
Ondernemersvereniging Goor Collectief, Stichting BIZ Centrum Goor, de
Goorse Stadsraad en de Paardners van de Paardenmarkt is het gelukt om de
660 jaar oude Paardenmarkt in Goor te behouden.

Scroll naar boven