HP Metaal: samen bouwen aan totaaloplossing

De bedrijfsslogan van HP Metaal dekt de lading aardig: ijzersterk in maatwerk. Dat betekent praktische en prachtige oplossingen voor constructie- en plaatwerk.
Het Goorse metaalbedrijf ontzorgt de klanten indien nodig van begin tot het einde van een project. Dat gaat van het bedenken (engineering) tot de montage. Directielid Kevin Hofmeijer: “Wij gaan voor langdurige relaties met onze klanten. We zien ze als partners waarbij we samen mooie totaaloplossingen realiseren. We zijn actief in diverse branches, van non-food tot food. Juist die afwisseling maakt ons vak zo donders mooi. Van schuifdaken in zwembaden, een opraapwagen voor een kunstgrasmat, tot aan operator cabines die de hele wereld overgaan. Maar ook felsbanen (duurzame stalen dakbedekking) en dakkappen voor woningen. Niet is te gek voor ons team.”

Goor Collectief


HP Metaal is al vele jaren trouw lid van Goor Collectief. Kevin: “De bijeenkomst Goor op Stoom onlangs was voor mij een perfect voorbeeld van hoe ik Goor Collectief graag zie. Naast het ontmoeten en gezellig bijpraten werd ik geïnspireerd door een ervaren ondernemer als Ben Admiraal. En dat in combinatie met een interessant kijkje in het project Goor op Stoom, mooi!”

Feiten

HP Metaal is in 1996 opgericht door de vader van Kevin, Bennie Hofmeijer. Het bedrijf telt inmiddels 16 medewerkers in een bedrijfsgebouw van 2000 m2 aan de Breukersweg. In 2017 is Kevin toegetreden tot de directie. Het bedrijf investeert in hoogwaardig personeel en is dan ook een erkend leerbedrijf.
Meer weten over dit fraaie bedrijf: www.hpmetaal.nl

Scroll naar boven