Bevlogenheid sleutelwoord op inspiratiebijeenkomst

Bevlogenheid sleutelwoord op inspiratiebijeenkomst

De bijeenkomst van Goor Collectief onder de noemer ‘Beleef samen Goor op Stoom’ is een groot succes geworden. Een grote en gemêleerde groep ondernemers kreeg volop de gelegenheid om inspiratie op te doen aan de hand van Bart Greven en Ben Admiraal. Mooi om te zien was de aanwezigheid van veel jonge ondernemers, iets waar de nieuwe relatiebeheerder Ruben van den Burg ook op had ingezet.
Bart Greven is projectleider van Goor Op Stoom en hij vertelde tijdens een rondleiding gepassioneerd over de toekomst van dit gebied. Hij liet zien welke kenmerkende elementen van het industrieterrein bewaard zullen blijven en hoe dit veelbesproken terrein verder ingevuld gaat worden.
Brouwerie De Olde Bandiek was een perfecte gastheer en liet enkele lekkere biertjes proeven terwijl ondernemer Ben Admiraal zijn verhaal deed. Admiraal, bekend als ex-directeur/eigenaar van Yalp vertelde hij hij in de speeltoestellenwereld terecht kwam en zijn bedrijf zag groeien. Alle aanwezigen kregen een exemplaar van zijn boek ‘Ondernemen is puur geluk’ uitgereikt. Er was grote bewondering voor zowel de bevlogenheid van Bart Greven als van Ben Admiraal.
Daarna toog het grote gezelschap naar ‘De Bebsel’ waar onder het genot van een drankje en een lekker buffet werd nagepraat over de bijzonder geslaagde bijeenkomst.

Scroll naar boven