De Molenstraat: we zijn een halfjaar verder

De veranderde verkeerssituatie rond de Molenstraat en de nieuwe Reggeloop is nu een halfjaar in werking. Goor Collectief heeft zich altijd hard gemaakt om in de Molenstraat weer tweerichtingsverkeer mogelijk te maken, dat is nu het geval. De gekozen oplossing heeft niet de voorkeur van Goor Collectief, maar iets is beter dan niets.

Ook de nieuwe situatie wordt door Goor Collectief nauwgezet in de gaten gehouden. Uit eerste metingen blijkt dat het verkeer in Molenstraat drastisch is afgenomen. Terwijl er juist een stijging werd verwacht. Waar is dat verkeer gebleven?

Metingen

Bij de gemeente zijn geen klachten binnengekomen van omwonenden, andere inwoners of ondernemers na de ingebruikname van de nieuwe situatie. Wel wordt het verkeer in Goor op twaalf plaatsen gemonitord en de resultaten van die metingen worden binnenkort besproken.
Goor Collectief twijfelt oprecht of iedereen werkelijk zo gelukkig is met deze oplossing van een langslepend probleem. De oversteek per fiets van de Molenstraat naar de Wheeweg bijvoorbeeld. Of de scherpe bocht naar de Bunschotenstraat. De drempels en versmallers in de Molenstraat. Is het drukker geworden in uw straat sinds het terugdraaien van het éénrichtingsverkeer?

Meldpunt

Heeft u op- en aanmerkingen, laat het dan weten. Dat kan via de gemeente via deze link. U kunt ook bij ons terecht met vragen of opmerkingen: secretaris@goorcollectief.nl.

Voor de goede orde: Goor Collectief roept niet op tot actie of protest. Wij willen alleen de beste, veiligste en meest toekomstbestendige oplossing!

Scroll naar boven