Ruben van den Burg aangesteld als relatiebeheerder van Goor Collectief

Ruben van den Burg aangesteld als relatiebeheerder van Goor Collectief


Ruben van den Burg is de nieuwe relatiebeheerder van Goor Collectief. Als belangenbehartiger van de Goorse ondernemers wil Goor Collectief met het aanstellen van Van den Burg de contacten met de leden intensiveren en (nog) beter in kaart brengen wat er speelt.

Goor Collectief-voorzitter Henri Tijhuis legt uit waarom is gekozen voor een relatiebeheerder. “Na de coronaperiode hebben we gemerkt dat het contact tussen Goor Collectief en veel ondernemers wat is verwaterd. Daar willen wij samen met Ruben verbetering in aanbrengen. Ook de belangstelling voor onze activiteiten kan een boost gebruiken. Wij hebben een klein bestuur en kunnen dat allemaal niet zelf behappen. Ruben wordt onze antenne die signaleert waar onze leden behoefte aan hebben. Hoewel wij nauwelijks opzeggingen hebben gehad, willen we ook graag een grotere achterban, Ruben zal ook trachten nieuwe leden te werven.”

Bedrijfsleven en starters

Ruben van den Burg gaat zes uur per week aan de slag voor Goor Collectief vanuit zijn bedrijf SalesPrikkels. De gemeente Hof van Twente draagt financieel bij aan zijn werkzaamheden. Van den Burg: “Ik wil benadrukken dat ik me ga richten op het bedrijfsleven en (jonge) startende ondernemers. De winkeliers in het centrum hebben via de BIZ ook al een aanspreekpunt. Ik ga mij inzetten om het belang van een goede ondernemersvereniging te benadrukken. Goor Collectief is dat.”

Als voorbeeld van een heikel onderwerp noemt Tijhuis de almaar stijgende energieprijzen. “Wij zetten dat, samen met ondernemersverenigingen in omliggende plaatsen, dus Hofbreed, op de agenda in de gesprekken met de gemeente. Wat is er mogelijk om die klap zo goed mogelijk op te vangen? Samen sta je dan sterker dan in je eentje. Ruben peilt welke ondernemers het meeste last hebben en hoort dan ook hoe ermee wordt omgegaan. Daar kan iedereen baat bij hebben.”

Loopbaan

Van den Burg (42) is geboren en getogen in Goor. Fanatiek trompettist bij Apollo en hij was tot 2017 twaalf jaar voorzitter van de muziekvereniging. Getrouwd, vader van vier kinderen en sinds een paar jaar woonachtig in Elsenerbroek. Na het behalen van zijn hbo-diploma commerciële economie werkte Van den Burg in salesfuncties bij Keolis, Reef Hout en Oad. In 2018 won hij de titel ‘Senior Sales Professional van Nederland’ en twee jaar later startte hij zijn eigen bedrijf SalesPrikkels.

Scroll naar boven