De onstuimige groei van de Comafin Groep

De Comafin Groep zit diep verscholen in de Wijnkamp. Dat hier dertig medewerkers zo’n 180 winkels aansturen zou je dan ook niet zeggen. “Toch gebeurt het allemaal in Goor”, zegt directeur Hugo Eijkelkamp niet zonder trots. Zijn bedrijf dat genomineerd is als “Onderneming van het Jaar’. 

Het gaat hard met de Comafin Groep. Comafin is de afkorting voor COmmercieel, MARketing, FINancieel. Drie woonformules en een verfwebshop vormen de pijlers onder het bedrijf. Thuisin is de bekendste en was in 2004 het startpunt. Daar kwamen ‘de Woonspecialist’ en ‘Aanhuis.nl’ als winkelformules bij. Ook de webshop ‘Onlineverf’ is onderdeel van de Comafin Groep.

Streven naar 250 winkels

De getallen spreken voor zich, de Comafin Groep is strategisch partner van 180 winkels met de drie woonformules. Hugo Eijkelkamp: “In Nederland zijn we het snelst groeiende bedrijf als het gaat om de woninginrichtingbranche. We streven naar 250 winkels in Nederland. En binnenkort gaan ook de eerste winkels in België van start.”

Hij vervolgt: “In de kern zijn wij een marketingbedrijf. Vindbaarheid op internet is enorm belangrijk, daar hebben wij tools voor ontwikkeld. En dat zorgt weer voor relevante klanten in de winkels. Daarnaast ondersteunen en begeleiden wij de aangesloten ondernemers en winkels bij de complete bedrijfsvoering.”

Award

Met ‘de Woonspecialist’ werd Comafin vorig jaar genomineerd voor de Dutch Search Awards. Om voor zo’n nominatie in aanmerking te komen moet innovatie en originaliteit leiden tot een betere vindbaarheid in de zoekmachines. 

Compleet pakket

Aanhuis.nl, De Woonspecialist en Thuisin-winkels bieden een breed pallet aan: vloeren, raamdecoratie, gordijnen, behang, verf, kasten op maat en traprenovatie. De producten worden op maat geproduceerd en gemonteerd door de winkelier.

VT Wonen

Voor het populaire televisieprogramma VT Wonen verliefd op je huis is Comafin de uitvoerende partij, in iedere uitzending komt de formule Aanhuis.nl pontificaal in beeld en worden er diverse televisiereclames uitgezonden.

Over de nominatie zegt Eijkelkamp. “Wij zijn een op en top Goors bedrijf. Dat je dan door je eigen ondernemende plaatsgenoten wordt genomineerd vind ik een hele mooie waardering.”

De Comafin Groep zit diep verscholen in de Wijnkamp. Dat hier dertig medewerkers zo’n 180 winkels aansturen zou je dan ook niet zeggen. “Toch gebeurt het allemaal in Goor”, zegt directeur Hugo Eijkelkamp niet zonder trots. Zijn bedrijf dat genomineerd is als “Onderneming van het Jaar’. 

De nieuwe Ondernemer van het Jaar wordt op 9 maart bekend gemaakt. Naast de Comafin Groep zijn Annabel Bloem & Lifestyle, Expert Goor,, bouwbedrijf De Leeuw en Bouwhuis Baktotaal genomineerd. Stemmen kan via de poll op Goorsnieuws.nl

 
Scroll naar boven