Nieuw lid: Othniël Holland

Zijn start in Goor was er één die de media niet ontging. Een maand is Othniël Holland nu het gezicht van de vermaarde vishandel Verdriet. Van de NOS, het AD tot aan RTV Oost, allemaal wilden ze alles weten van de bevlogen 18-jarige ondernemer.

Ondernemersbloed.

Het ondernemersbloed zit in ieder geval wel in de familie: de vader van Othniël is bakker en zijn opa is visboer met viszaken in Borne en Almelo. Othniël: “op mijn 11e ben ik ook daar begonnen op de zaterdag. Op mijn 16e ben ik gestart met de opleiding visspecialist in Zwolle. Sindsdien ben ik dan ook full-time in de vis bezig. Eind vorig jaar las in de krant dat Vishandel Verdriet te koop stond dat leek me wel wat. Toen het gesprek aan gegaan met Jan Verdriet. In december heb ik een maand meegelopen en heb hieraan een heel goed gevoel overgehouden.”

Potentie en toekomst

De jonge gedreven ondernemer ziet voor de toekomst veel potentie in vis: “Zowel bij particulieren als richting het bedrijfsleven. Voor bedrijven zit ik te denken aan kleine catering, haringparty’s en workshops.”

Waarom Goor Collectief?

“Ik ben lid geworden van Goor Collectief omdat ik me graag verder wil mengen in het Goorse. Andere ondernemers ontmoeten en hiervan leren. En ik hoop als jonge ondernemer andere ondernemers ook te inspireren met mijn frisse blik”

Scroll naar boven