Nieuw lid: Rouwenhorst Netwerk Notarissen

Sinds kort is Rouwenhorst Netwerk Notarissen in Goor gevestigd aan de Grotestraat 24. De basis van dit notariskantoor is in Delden, maar sinds kort is er op afspraak ook een bezoek in Goor mogelijk. Vooralsnog alleen op woensdagmiddag, maar notaris Gerrit Rouwenhorst (57) hoopt dit spoedig uit te breiden.

Rouwenhorst besloot in Goor een kantoor te openen omdat collega Bracht onlangs met pensioen is gegaan. “Er was geen opvolger en ik kreeg de vraag of ik de akten van de laatste 20 jaar en de achterliggende dossiers van hem wilde overnemen. Ik wil mensen die slecht er been zijn, vaak ouderen, of een vervoersprobleem hebben graag de gelegenheid geven om een persoonlijk gesprek te kunnen voeren. Het zijn toch vaak vertrouwelijke zaken die je bespreekt, dat wil je elkaar het liefst in de ogen kijken. We zijn in Goor kleinschalig begonnen. Ik krijg er binnenkort een jurist bij, dan hoop ik ook wat meer in Goor te kunnen zijn.”

Achterhoeker

Rouwenhorst groeide als rasechte Achterhoeker op in het Gelderse Hengelo. Hij studeerde rechten in Utrecht en begon in 1990 zijn carrière in het notariaat bij een kantoor in Aalten. In 1999 stapte hij over naar een groter kantoor in Huissen.

In 2009 sloot Gerrit Rouwenhorst zich aan bij zijn oudere broer, die in Delden een notarispraktijk leidde. Zijn broer is inmiddels met pensioen waardoor Gerrit nu de dagelijkse leiding heeft. “In Delden hebben een team van negen medewerkers. In principe zijn we een ‘fullservice-kantoor’ zoals dat zo mooi heet. Als je een notaris nodig hebt, kun je voor alles bij ons terecht. Ik heb zelf een voorliefde voor ondernemingsrecht. Vandaar ook dat wij ons hebben aangesloten bij Goor Collectief. Maar ook familierecht en agrarisch recht hebben bij ons kantoor speciale aandacht.”

Meer informatie? Klik hier voor de website van Rouwenhorst Newerk Notarissen

Scroll naar boven