Nieuw lid: Car & Jet Service Roetgerink

Naast de reparatie van auto’s kun je bij Car & Jet Service Roetgerink ook uitstekend terecht voor het onderhoud van waterscooters en trailerbare boten. Kay Roetgerink (29) runt de garage aan de Iependijk en  in de bedrijfshal aan de Polmaten verkoopt en repareert hij waterscooters.

De combinatie auto’s en waterscooters/jetski’s lijkt op het eerste gezicht een vreemde. Kay legt uit: “Ik ben opgeleid in de autotechniek, voor waterscooters bestaat dat niet. Maar met de motortechnische kennis die we hebben, lukt het prima. We wisselen met collega’s ook veel info uit. Dan bel ik zelf, of word ik gebeld. ‘Hoe zit dit of dat?’, en dan help je elkaar”.

“Wij zijn met de familie altijd al gek geweest van vakanties op het water. Dan kom je automatisch ook in aanraking met waterscooters en boten. Het is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Zodoende is die watersporttak erbij gekomen, naast de auto’s.”

Verhuizing

“Mijn vader runde de zaak aan de Iependijk vanaf 1991 en verhuurde daarna de garage met tankstation. Toen dat stopte, heb ik het overgenomen. Ik ben klein begonnen en langzaam is het uitgegroeid tot wat het nu is. Binnenkort is de hal op industrieterrein Zenkeldamshoek helemaal klaar en hoop ik ook met de autogarage te verhuizen.”

Goor Collectief

“Min of meer per toeval ben ik lid geworden van Goor Collectief. Ik was bij Ibalo Sportscars toen Goor Collectief daar een bijeenkomst had. Dat was infomeel en leuk. Daar heb ik besloten om lid te worden. Het lijkt me een leuke club en natuurlijk hoop ik mijn zakelijke contacten te kunnen uitbreiden.”