Hofpas

De Hofpas: de lokale spaar en loyaliteitspas in de Hof van Twente

Op 2 oktober 2017 heeft Goor Collectief, samen met haar collega ondernemersverenigingen uit de Hof van Twente de Hofpas geïntroduceerd. De Hofpas is de opvolger van de succesvolle gelukspas, een initiatief dat tot stand gekomen is mede dankzij een provinciale subsidie.
Inmiddels doen zo’n 53 ondernemers mee aan de Hofpas, en dit aantal groeit nog lekker door. Inwoners sparen punten op hun pas, en 25% van deze punten gaat naar hun favoriete vereniging in de Hof van Twente. Er zijn inmiddels meer dan 70 aangesloten verenigingen.

Doel van de pas is om de inwoners meer lokaal te laten besteden om zo leefbare kernen te behouden. De gemeente participeert eveneens mee in de pas. Zo heeft de gemeente haar kerstpakketten verstrekt via de Hofpas. Inmiddels zijn meer dan 2000 Hofpassen geregistreerd.
Alle ondernemers uit de Hof van Twente die leveren aan consumenten in de Hof van Twente kunnen meedoen aan de pas. Leden van de ondernemersverenigingen in de Hof van Twente krijgen maandelijks korting bij deelname. Meer info? stuur een mail naar info@hofpas.nl