ZIPPYTOYS IS NU MEER DAN TWEE KEER ZO GROOT

Het is feest bij Zippytoys. Wat in juni met 75 m² begon is afgelopen weken omgetoverd tot een volwaardige speelgoedwinkel van bijna 200 m². En dat wordt gevierd met onder meer een leuke raad & winaktie van SES, gevolgd door een kleurwedstrijd van het merk TOP-Model. In de winkel kunnen ze je er alles over vertellen.
De opening van Zippytoys werd begin deze zomer in Goor met open armen ontvangen. En omdat steeds meer klanten de winkel weten te vinden en te waarderen besloten Judit haar partner Rick om de leegstaande winkelruimte naast Zippytoys er zo snel mogelijk bij aan te trekken. Dat heeft heel wat vrije weekenden, avonden, bloed, zweet en geduld gekost maar het resultaat mag er zijn. Zippytoys is in een paar maanden tijd uitgegroeid tot een grote, ruim gesorteerde, overzichtelijke en mooie speelgoedwinkel.
Zippytoys wist afgelopen week zelfs de regionale pers te halen met hun initiatief voor de verkoop van gerecycled speelgoed.
Als klap op de vuurpijl krijgt het Sinterklaashuis dit jaar ook nog eens plekje in Zippytoys. Vanaf eind november zal daarvoor een speciale ruimte in de etalage worden ingericht, inclusief bed en zetel.

 

Bron: Goorsvictorie.nl