Winters Genieten 2019

Op zondag 15 december is er tijdens Winters Genieten Goor tussen 12.00 uur en 17.00 uur van alles te beleven! Van kerstmarkt tot vuurkorven, van kraampjes tot attracties.  Kom in Kerst- en winterse sferen.

Het afgesloten centrum van Goor wordt omgetoverd tot kerstmarkt. Naast de winkels die hun waren ook op een kraam aanbieden zijn er ook particuliere kraamhouders, die op een 4- of 2 meter kraam hun waren aanbieden.

De organisatie zal ook zorgen voor een ultieme kerstbeleving.  Door diverse muzikale optredens zal de bezoeker het hele kerstrepertoire mee neuriën.

Uiteraard worden de allerkleinsten niet vergeten, zo staat er een kinderattractie waar de kinderen gratis gebruik van kunnen maken.

Natuurlijk is ook dit jaar de kerstman weer aanwezig. Hij zal door Goor lopen en de kinderen voorzien van iets lekkers. Voor de gelegenheid is kindercircus Caroly omgedoopt tot Kerstcircus Caroly, dat de bezoekers versteld zal doen staan van de meest geweldige acts en capriolen.

De innerlijke mens zal ook niet overgeslagen worden. Naast de plaatselijke horeca die ook zorgdragen voor de warme dranken zijn er ook foodtrucks te vinden in hartje Goor. Denk hierbij aan oliebollen, warme wafels, glühwein en Caribische specialiteiten.

Koopzondag
Tijdens de kerstmarkt Winters Genieten zullen de winkels ook open zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *