Uitslag BIZ

 

 

Hof van Twente, 7 maart 2018

 

Centrum van Goor blijft bij vrijwillige samenwerking

Tot maandag 5 maart konden vastgoedgebruikers, en eigenaren van leegstaande panden, in het centrum van Goor meestemmen over het instellen van een BIZ Centrum Goor.

Van de 88 stemgerechtigden bracht maar liefst 70% zijn stem uit. De notaris telde 38 voor- en 23 tegenstemmers. Daarmee is de wettelijk benodigde 2/3e meerderheid niet behaald en wordt er geen BIZ ingevoerd in het centrum van Goor.

 

Wethouder Wim Meulenkamp en Goor Collectief voorzitter Bart Wiegerinck blijven optimistisch: “Veel ondernemers hebben zich uitgesproken, daaruit blijkt dat de betrokkenheid in het centrum groot is. Als er geen voorkeur is voor het instellen van een BIZ, dan gaan we op een andere manier werken aan de ontwikkeling van het centrum van Goor.

We hebben direct na de uitslag meteen met elkaar afgesproken dat we ons blijven inzetten voor het centrum. Op korte termijn gaan we met verschillende ondernemers om te tafel om te kijken hoe we op basis van vrijwillige deelname toch een impuls kunnen geven. Samen kunnen we veel bereiken!”

 

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Wendy Kolsté, 06-13111299, w.kolste@hofvantwente.nl.