STADSCHEQUE 1 VAN 3: WIE HEEFT HET BESTE IDEE VOOR HET GOORSE CENTRUM?

STADSCHEQUE 1 VAN 3: WIE HEEFT HET BESTE IDEE VOOR HET GOORSE CENTRUM?

 

Ken jij óf ben jij die enthousiasteling, meedenker of creatieveling met een gaaf idee voor het centrum van Goor? Wie met een goed idee komt, maakt kans op een financiële bijdrage voor het uitvoeren van een initiatief.

Heb jij hét goede idee? Laat dan nu van je horen! Stuur voor 28 februari je idee/project in naar events@goorcollectief.nl t.a.v. Marriët de Beer.

 

Wat willen we van je weten in je aanmelding?

 

  • Naam van je idee/project
  • Specifieke locatie van het Goorse centrum
  • Je naam en adresgegevens, emailadres en telefoonnummer
  • Een omschrijving van jouw idee/project (omschrijf de aanleiding, locaties, belangrijke uitgaanspunten en samenwerking met eventuele andere partijen)
  • In welke termijn wil je jouw idee realiseren?
  • Wat zijn de totale kosten van het project? (of een inschatting daarvan) + een duidelijke uitleg waarvoor de kosten zijn
  • Eventuele overige opmerkingen.

 

Het bedrag á €2.500 euro is volledig t.b.v. het Goorse centrum. Een samengestelde jury zal zich buigen over de aangemelde projecten. Daarbij kan de jury kiezen voor het financieren van meerdere ideeën en zo zal er in deze eerste ronde totaal €2.500 beschikbaar worden gesteld. Er is ruimte gereserveerd voor een tweede en derde ronde waarbij elke ronde €2.500 zal worden besteed aan een geweldig goors-centrum initiatief.

 

De stadscheque, mogelijk gemaakt door de Stadsbeweging van de provincie Overijssel, maakt onderdeel uit van een centrumarrangement voor Goor. In het Stadsarrangement zijn afspraken vastgelegd tussen de Gemeente Hof van Twente, ondernemersvereniging Goor Collectief en de Stadsbeweging, die bijdragen aan het creëren van een levendig centrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *