SFEERIMPRESSIE NIEUWJAARSRECEPTIE GOOR COLLECTIEF

De Nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief vond donderdag 17 januari jl. plaats in zaal de Bebsel. Sinds lange tijd niet op zondagmiddag maar op donderdagavond. Dat had alles te maken met het feit dat twee van de drie genomineerden voor de titel “Onderneming van het jaar” verhinderd waren op zondagmiddag. De keus voor de donderdagavond bleek een goede, want de opkomst was hoger dan normaal. 
De avond werd geopend door voorzitter Bart Wiegerinck, die in zijn toespraak aangaf erg tevreden te zijn met de resultaten die Goor Collectief in het jaar 2018 heeft geboekt. Het ledenaantal dat inmiddels gestegen is tot 245 stemt tot tevredenheid maar het streven is in 2019 te groeien naar zo’n 300 leden. In zijn betoog riep Bart de leden op om collega-ondernemers aan te sporen ook lid te worden. Daarvoor is ook een taak weggelegd voor de nieuwe PR-commissie die de werkzaamheden zal uitbreiden. Na Bart Wiegerinck kwamen de sectievoorzitters aan het woord en ook burgemeester Ellen Nauta sprak de aanwezigen toe. Ook zij gaf aan erg verheugd te zijn met de groei van het lokale bedrijfsleven, dat door het college van B&W op de voet gevolgd wordt. 
Natuurlijk vond tijdens de Nieuwjaarsreceptie ook de verkiezing “Onderneming van het jaar 2018” plaats. Nadat de leden en hun aanhang drie videoportretten van de genomineerden; zalencentrum de Bebsel, houthandel RTT en DAWO eps, kregen voorgeschoteld vond de schriftelijke stemming plaats. Als winnaar kwam uiteindelijk DAWO eps uit de bus. En dat precies 25 jaar nadat vader Gerrit Oosterbeek diezelfde titel in de wacht sleepte. Onder luid applaus werd de winnaar, vertegenwoordigd door Daan en Wouter Oosterbeek, gefeliciteerd en gehuldigd. Burgemeester Ellen Nauta reikte de prijs, in de vorm van een oorkonde en het beeldje, uit aan de winnaars. 
Na alle officiële plichtplegingen was het aan het muzikale duo SMS om er in de Bebsel een leuk feestje van te maken. 
Fotograaf Marloes Hemmelder maakte deze sfeerimpressie van de Nieuwjaarsreceptie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *