Nieuw lid Goor Collectief: Arts eMotion

Een kennismaking met Arts eMotion | Video Communicatie (eigenaar: Christiaan Vink.)

Arts eMotion helpt bedrijven en instellingen met krachtige video communicatie. 17 jaar geleden zijn we begonnen in Diepenheim en twee jaar daarna hebben we ons in Goor gevestigd. We hebben een mooi klantenbestand opgebouwd. Op dit moment werken we voornamelijk voor bedrijven en instellingen van buiten Goor, maar ook binnen Goor helpen we steeds meer mooie bedrijven en instellingen zoals o.a. Machinefabriek Bauhuis, Sanders Tandwielen, Mercom Transport, Hodes Huisvesting en de gemeente Hof van Twente.

Aanstaande verhuizing en steeds meer contacten binnen Goor

We zijn nu meer dan 15 jaar gevestigd in Goor, naast de schoolfeest loods. En ja, da’s een beetje achteraf…  ’t Werd maar eens tijd om serieus werk te maken van meer lokale contacten. Over een paar maanden verhuizen we naar een nieuw adres aan de Grotestraat, de voormalige praktijk van huisarts Dekker. We zijn dan gevestigd in ’t hart van Goor zodat iedereen  Arts eMotion straks wel eens tegenkomt. ’t Was dus een logische stap om ook lid te worden van Goor Collectief.

Wat we doen
Zoals op onze website (www.artsemotion.nl) te zien is hebben we een breed aanbod aan diensten: productie van bedrijfsfilms, productfilms, instructievideo’s, promotiefilms, interviews, evenementenfilms en 2D en 3D animaties. Van idee tot kant-en-klaar eindproduct. Alles naar wens: compleet inclusief gesproken voice-over in elke taal, animaties, muziek en geluidseffecten. Voor een video voorbeeld KLIK HIER.

 Goor Collectief
Door het lidmaatschap van Goor Collectief willen we nog meer ondernemers uit Goor leren kennen en kijken hoe we elkaar kunnen versterken.