“KUNSTZINNIG GOOR” GAAT VERDER ALS OFFICIËLE STICHTING

Goor is binnenkort een kunstzinnige stichting rijker; de “Stichting Kunstzinnig Goor” (SKG). Met de stichting willen de initiatiefnemers Anfre de Bruin, Patrick van den Burg, Caroline Heitink en Claudia Leemreize kunstzinnige evenementen en activiteiten bundelen en Goor op een creatieve en ludieke manier op de kaart zetten. De werkgroep organiseerde de afgelopen jaren de “Kunstroute” tijdens het Bigband Festival, “Struinen door de Tuinen” en het “Goors Montmartre”. Met de hulp van ondernemers aangesloten bij Goor Collectief en “de Beursvloer” is de oprichting van de Stichting Kunstzinnig Goor eind deze maand een feit. Het bestuur wordt gevormd door voorzitter Ad van den Ende en secretaris Birgit Albersen. De functie voor penningmeester is nog niet ingevuld. Geïnteresseerden kunnen zich melden via kunstzinniggoor@gmail.com.
De stichting wil de bestaande activiteiten uitbreiden en het draagvlak verbreden zodat er nog groter en mooier kan worden uitgepakt. Iedereen die kunst in de meest brede zin van het woord weet te waarderen en bij wil dragen aan de doelstellingen van de stichting kan “Vriend” worden. Op die manier hoopt de stichting kunstzinnige activiteiten te kunnen blijven organiseren en uit te breiden. En de aantrekkelijkheid en leefbaarheid van Goor te vergroten. Vrienden van de Stichting worden persoonlijk geïnformeerd en uitgenodigd voor de activiteiten van de SKG. De stichting is nu al te volgen via hun eigen Facebookpagina.
De eerstvolgende activiteiten van de SKG zijn de “Kunstroute” op 2e Paasdag 2019, “Struinen door de tuinen” op 7 juli 2019 en het “Goors Montmartre” op 1 september 2019.

Bron: www.goorsvictorie.nl