Jubileum 25 jaar TG Koeriers BV en Henri Tijhuis

 

In 1993 is Henri Tijhuis (destijds samen met Christiaan van Sermondt) gestart met de eerste koeriersdienst van Goor: TG Koeriers. Destijds begonnen met een kleine auto, wat later werd uitgebreid met een bestelbusje. Nu,  25 jaar later, heeft TG Koeriers ruim 45 bestelbussen en 5 vrachtwagens op de weg die elke dag samen meer dan 2000 adressen aandoen. De kracht van dit bedrijf zijn de ongeveer 100 medewerkers die juist in deze decembermaand (Black Friday, Sinterklaas en de kerstcadeautjes) veel werk verzetten. Een groot deel van het werk van TG Koeriers bestaat uit distributie werkzaamheden voor hoogwaardige landelijke opdrachtgevers als UPS  DHL GLS en FedEx.
Henri Tijhuis viert met dit jubileum dus ook gelijk zijn 25-jarig jubileum als directeur/eigenaar van TG Koeriers.  Gisteren werd de aftrap gegeven voor het vieren van het jubileum, waarbij de medewerkers allemaal werden getrakteerd op iets lekkers en een presentje. Henri zelf werd vandaag verrast in een versierd kantoor en een feestelijke aankleding buiten.
TG Koeriers zal de komende maanden op diverse vlakken aandacht besteden aan haar jubileum waarbij de medewerkers vanzelfsprekend niet worden vergeten.