HET SINTERKLAASHUIS IS KLAAR, LAAT DE PAKJESBOOT MAAR KOMEN

Aanstaande zondag om 13.00 is het weer zover, dan beginnen de feestelijkheden rondom de intocht van Sinterklaas. Allereerst zorgen de Waterpieten voor een spectaculaire show met speedboten, jetski’s en twee echte flyboarders. Aan wal zorgen de Waterpieten voor warme chocolademelk.
Om 13.30 uur zal Pakjesboot 10 aanmeren in de Goorse haven, met aan boord Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. De Sint zal worden verwelkomt door onder andere de nieuwe kinderburgemeester van Goor Sven Keuzink.
Door werkzaamheden is er rondom de haven bijna geen parkeergelegenheid, dus kom op de fiets of lopend.
Om 14.15 uur vertrekt Sinterklaas per koets richting het centrum, met Apollo voorop. Op het Sterplein zal de goedheiligman vanaf ca. 14.30 uur worden getrakteerd op een showprogramma verzorgd door Circus Caroly, de Miniswings van G.V. Excelsior en de Majorettes van Apollo.
Van 15.15 tot 16.00 uur is er in de Reggehof een groot Sinterklaasfeest met een “Meet en Greet” en muziek van DJ Marel Zwierink. Het belooft één groot feest te worden.
Goor Collectief heeft ook dit jaar weer gezorgd voor onderdak voor de Sint. Het Sinterklaashuis is dit jaar opgebouwd in de winkel van Zippytoys. Binnen en buiten kun je door de ramen alvast een kijkje nemen. Wil je de Sint graag ontmoeten, kom dan op woensdag 28 november van 14.30 tot 16.00 uur of op zaterdag 1 december van 14.00 tot 16.00 uur naar het Sinterklaashuis. Je kunt dan je tekeningen en verlanglijstjes hoogstpersoonlijk aan de Sint geven.

Bron: www.goorsvictorie.nl