GOOR COLLECTIEF VIERT 30-JARIG JUBILEUM

Het is deze week 30 jaar geleden dat ondernemersvereniging Goor Collectief werd opgericht. Het eerste dagelijks bestuur bestond in 1988 uit de heren R. Mennink (penningmeester), H. Meyerink (voorzitter) en W. Haafkes (secretaris). In de uitnodiging voor de oprichtingsvergadering staat te lezen dat de nieuwe organisatie zeer gewenst is; “Ondernemers hebben elkaar steeds meer nodig. Hard nodig”! De initiatiefgroep, die al sinds maart 1986 actief was, had als belangrijkste doelstellingen: “De promotie van Goor als gezellige, komplete en aktieve winkelstad. De profilering van Goor als vestigingsplaats voor ambacht, industrie en dienstverlening. De promotie van Goor als aantrekkelijke verblijfplaats in een rekreatief veelzijdig gebied. En het bevorderen van eenheid onder alle bedrijven in Goor en voortdurend onderling overleg”. Onderwerpen die nog steeds actueel zijn en ook altijd actueel zullen blijven.
Goor Collectief behartigt op de eerste plaats de belangen van haar leden maar organiseert daarnaast ook andere activiteiten waaronder de aspergeavond, de rally en de bedrijfsbezoeken. De eerstvolgende activiteit is de algemene ledenvergadering op donderdag 15 november bij Grand café de Zon. Speciale gast die avond is scheidsrechter Bas Nijhuis. De avond begint om 18.00 uur met een inloop plus warme hap. Tijdens de vergadering zullen ook de namen van de genomineerden voor de titel “Ondernemer van het jaar 2018” bekend worden gemaakt.
Als u uw kandidaten voor deze prestigieuze titel nog niet heeft gekozen kan dat nog tot 10 november via leden@goorcollectief.nl. De bekendmaking van de uiteindelijk winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Nieuwjaarsreceptie op zondag 13 januari 2019.