GOOR COLLECTIEF NEEMT INITIATIEF BLACK FRIDAY ACTIE

Black Friday is ook in Nederland inmiddels niet meer weg te denken. Een goede reden voor Goor Collectief om in gezamenlijkheid een Black Friday actie op touw te zetten. Zo werden er advertenties en banners geplaatst en kregen de deelnemende winkels een etalagepakket, inclusief diverse posters, balonnen en afzetlinten. In totaal werken 21 winkels mee aan de actie.
De Black friday aanbiedingen zijn geldig van vrijdag 23 t/m zaterdag 24 november of zolang de voorraad strekt.
Het fenomeen Black Friday is komen overwaaien vanuit de Verenigde staten en Canada. Daar begint het Kerstseizoen elk jaar op de vierde donderdag van november met Thanksgiving. Op de vrijdag erna is het Black Friday, op die dag gaan de kerstinkopen van start met stuntprijzen in nagenoeg alle Amerikaanse winkels.
Dit zijn de deelnemende winkels: AH Brandenbarg, Bella Donna, Bouwhuis opticien, Die Grenze, Hoftrends, Hoftrends Mannen, Jonge Leu baby- en kindermode, JOOS Wonen, Jumbo Leussink, Kranenberg juweliers, Kriebelsz, Landhuisliving, Multimate, Pets&Co Dier&Care, Primera de Bandijk, Scapino, Sigrid Zitcomfort, Thuisin Leferink, Wiemerink, Wiljan’s Wijnhuis, ZiT Meubelstoffering.