Een hoffelijk kerstcadeau voor uw personeel

Een hoffelijk kerstcadeau voor uw personeel?

U kent ongetwijfeld de Hofpas, de loyaliteitspas voor de hele hof van Twente. Inwoners kunnen bij deelnemende winkels en bedrijven sparen en kopen. En dat laatste kan uw personeel met de cadeaupas die ze van u rond Kerst ontvangen. Dit is het eindejaarscadeau voor uw personeel!

U hoeft zich geen zorgen te maken over wat het kerstpakket dit jaar weer moet zijn. En door het geven van een Hofpas-kerstcadeau biedt u uw personeel de gelegenheid zelf iets leuks uit te zoeken bij winkels in Hof van Twente. Zo steunt u indirect ook de lokale economie! Een aantal bedrijven en de gemeente gingen u vorig jaar al voor.

 

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig: u stuurt voor 1 december a.s. een mail naar info@hofpas.nl hoeveel kaarten u wilt hebben en welke waarde deze moet vertegenwoordigen. Ruim voor Kerst brengen we de kaarten bij u langs.

De kaart is a.h.w. een voucher met een unieke code. Met deze code kan de ontvanger de waarde van de voucher bijschrijven op zijn of haar Hofpas via de website www.hofpas.nl. Heeft de ontvanger nog geen Hofpas dan kan hij deze bij een deelnemende winkel in ontvangst nemen.

 

Wat kost het?

Per kaart rekenen we € 2,50 bovenop het bedrag dat u verstrekt als kerstpakket. U ontvangt van de stichting Hofpas Hof van Twente een factuur na levering van de kerstcadeaukaarten.

 

Wilt u een bestelling plaatsen of meer info? Stuur een mail naar info@hofpas.nl.