BOUWHUIS BESTE AUDICIEN VAN OVERIJSSEL

Bouwhuis Opticien-Audicien is door de site hoorwijzer.nl van de Stichting Hoormij beoordeeld met een 9,4. In Overijssel is Bouwhuis daarmee de beste beoordeelde audicien. Ook in het totaaloverzicht van de 1051 aangesloten audiciens behoort Bouwhuis tot de top van Nederland.
De audiciens worden beoordeeld op de volgende aspecten: klant is koning, onafhankelijkheid, objectiviteit, samenwerking, methodieken en modulaire opbouw. Onder de beoordeelde audiciens bevinden zich ook filialen van de grote landelijke ketens.
Via de site hoorwijzer.nl biedt de stichting onafhankelijke keuze-informatie en voegt daaraan ervaringsgegevens toe, zodat bezoekers van de site bewust kunnen kiezen welke hoortest(s) zij willen, naar welke specialist zij gaan, welke hoorhulpmiddelen zij aanschaffen en welke verzekeringen zij afsluiten. Ervaringen van gebruikers van gehoorapparaten worden verzameld in samenwerking met Yard Internet, Mediquest, Prismant, Expertpanel, zorgaanbieders en zorgverzekeraars die hun data toevoegen aan de site hoorwijzer.nl. De stichting Hoormij is een samenwerkingverband van de NVVS, FOSS en SH-Jong.