Bedrijfsbezoek DAWO 05 oktober 2018

Bedrijfsbezoek DAWO 05 oktober 2018

 

Men kon er van vinden wat men wilde maar de reacties van de ca 50 leden van Goor Collectief, op bedrijvenbezoek bij Dawo eps in Goor waren hetzelfde: Wat een fantastisch bedrijf…..

Directeur Daan Oosterbeek straalde dan ook één en al trots uit tijdens zijn presentatie en rondleiding binnen het bedrijf in 1973 opgericht door zijn vader Gert Oosterbeek. Door ca 30 mensen worden binnen Dawo eps op de locaties in Markelo, Neede en Goor allerhande producten gemaakt van eps, in de volksmond beter bekend als piepschuim. Een groot gedeelte van de producten zijn bedoeld als isolatie van vloeren, wanden en daken maar ook worden de parels eps onder andere verkocht als vulling voor zitzakken.

Een mooie en interessante tour door een bedrijf waar de baas nog onderdeel uitmaakt van de werkvloer.

http://www.dawo-eps.nl

 

 

Als afsluiting van de dag zijn de leden van Goor Collectief per bus vervoerd naar Diepenheim. Bij Pitch en Putt werd na het stampotbuffet van Holtmaat uit Goor het gezelschap in 4 groepen verdeeld en opgesloten in de zogenaamde escaperooms. Escape Room is een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Je gaat met een groep van 4 tot 8 personen een kamer binnen waarbij de deur op slot gaat. Het doel van het spel is om de kamer binnen 60 minuten te verlaten.

Kijk voor meer informatie  op www.pitch-putt-twente.nl