Algemene ledenvergadering

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 12-12-2021
16:00 - 20:00

Locatie
De Bebsel

Categorieën


Op onze ALV afgelopen woensdag 17 november jl. hadden we niet voldoende leden om de statuten te kunnen en mogen wijzigen. Aanwezigheid van 2/3 van de leden was vereist voor een statutenwijziging.

Dat houdt in dat we binnen 4 weken een nieuwe ALV moeten hebben georganiseerd en gehouden. Dan is niet meer vereist dat tenminste 2/3 van de leden aanwezig dient te zijn om tot statutenwijziging te komen.   Omdat we dit 2 weken vantevoren moeten aankondigen hebben we slechts beperkte keuze van data. We hebben daarom ZONDAG 12 december a.s. geprikt voor de ALV, aanvang 16.00 uur,

Bijgaand treffen jullie wederom aan de agenda, de voorgestelde nieuwe Statuten en het voorgestelde nieuwe Huishoudelijk Reglement.

Dat we dit op een zondag organiseren doen we met name ook omdat we er graag een gezellige bijeenkomst aan willen koppelen… we proberen nogmaals of we onze BBB bijeenkomst kunnen houden; Bier Bratwurst en Bebsel.

Graag tot Zondag 12 december 16.00 uur aanvang ALV, nadien bratwurdt en Bier, locatie Bebsel.

Wil je de avond liever virtueel bijwonen geef dit dan even aan.

Wij houden deze avond bij Zalencentrum de Bebsel waarbij wij de landelijke Corona-maatregelen opvolgen (QR code etc). Eén en ander is tevens afhankelijk van de persconferentie op 2 november en mogelijke andere/extra maatregelen.

 

Reserveringen